toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk


JOB OG KARRIERE

I Aircon Teknik har vi sundhed, trivsel og arbejdsmiljø i højsædet. Det mener vi er med til at skabe rammerne for en god arbejdsplads.

DET SKAL VÆRE SPÆNDENDE OG SJOVT AT ARBEJDE!

Vi bruger en stor del af vores liv på at arbejde, så hvorfor ikke have det sjovt imens?

I Aircon Teknik er alle medarbejdere enige om, at det skal være spændende, udfordrende, udviklende og ikke mindst sjovt at gå på arbejde - hver eneste dag.

Derfor har vi sammen skabt et arbejdsmiljø, hvor sundhed, trivsel og medarbejderudvikling er i højsædet. Vi har et stærkt socialt sammenhold; vi støtter, hjælper og anerkender hinanden i vores fælles bestræbelser på at finde de rigtige løsninger til vores kunder.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi betragter vores medarbejderne som livsnerven i vores virksomhed, og deres trivsel og udvikling er de vigtigste forudsætninger for, at vi også i fremtiden kan skabe værdi og vækst for vores forretning og kunder.
 


Et stærkt fællesskab er nøglen til vores succes

Med et job hos Aircon Teknik følger ansvar, personlig og faglig udvikling og en stor arbejdsglæde. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor omgangstonen er uformel, og hvor der ikke er langt fra idé til virkelighed.

Vi har et stærkt socialt sammenhold og støtter og hjælper hinanden med at løse hverdagens mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi tror på, at de bedste resultater bliver opnået i fællesskab.

Vi søger løbende nye dygtige kollegaer, der kan være med til at videreudvikle vores forretning og tætte samarbejde med kunder og øvrige interessenter i den danske kølebranche.

Er du interesseret i en karriere i en virksomhed, hvor du både kan udvikle dig personligt og fagligt og få et langvarigt og succesrigt karriereforløb?
Bliv en del af Aircon Teknik ved at klikke dig videre herunder.

 


MØD VORES MEDARBEJDERE

Ledige stillinger

Er du på jagt efter et job i en ambitiøs virksomhed i vækst? Så klik her og få et overblik over ledige stillinger i virksomheden.

Søg uopfordret

Selvom vi ikke har en stilling, der matcher din profil, er vi altid på udkig efter nye talenter. Send en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er hjælpen altid nær. Kontakt en af vores medarbejdere.