toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

Aircon Teknik lancerer ny webshop

Vores nye webshop giver dig mulighed for at bestille varer 24 timer i døgnet 365 dage om året. Derudover får du adgang til en lang række digitale kundefordele, som du kan læse mere om herunder.
Skrevet den 24.06.2019, 07:29


Vi har netop lanceret vores nye online-platform, som indeholder en overskuelig og (altid tilgængelig) webshop samt en lang række digitale kundefordele.

Med vores nye webshop kan du bestille varer 24 timer i døgnet 365 dage om året, som giver dig større fleksibilitet i hverdagen og mulighed for at tilrettelægge din arbejdsdag fra dag til dag.

At vi nu også kan tilbyde dig at købe varer online, mener vi er et stort skridt i den rigtige retning. Vores ambition er, at webshoppen bliver et nyttigt og aktivt arbejdsredskab for dig, der altid kun er et enkelt klik væk. Du kan desuden downloade de seneste prislister, indhente teknisk dokumentation og skabe dig et overblik over dine aktiviteter hos Aircon Teknik i din helt egen selvbetjeningsportal.


Webshop
Platformen indeholder først og fremmest en online-shop, hvor du hurtigt og nemt kan bestille de produkter og reservedele, du har brug for. Indholdet på e-handelsplatformen tilpasses automatisk din PC, smartphone eller tablet, og du kan derfor afgive en bestilling, uanset hvor du befinder dig.Digital selvbetjeningsportal
Webshoppen indeholder også en selvbetjeningsportal, hvor du som webkunde får adgang til dit helt eget kundecenter. Her kan du blandt andet:

-  Se din ordrehistorik
-  Genbestille produkter

-  Oprette favoritlister

-  Modtage forsendelsesreferencerLøbende lancering af nye produkter, services og funktioner
Efter mange måneders forberedelse og utallige arbejdstimer, er vi naturligvis stolte af endelig at kunne præsentere dig for vores nye webshop.

På trods af, at vi nu er gået live, erkender vi også, at vi langt fra er i mål endnu. Den digitale verden udvikler sig konstant, og derfor vil vi løbende arbejde på at optimere webshoppen og tilføje nye funktioner, der gør din arbejdsdag lettere.

Vi sørger for at holde dig opdateret via vores nyhedsbrev, når vi lancerer nye produkter og services på webshoppen.Er du endnu ikke tilmeldt nyhedsbrevet?
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke her.