toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

Alt om persondataforordningen

Her kan du læse alt om den nye persondataforordning - og hvad det betyder for dig som kunde!
Skrevet den 25.05.2018, 16:46

 

Den nye persondataforordning (GDPR) 
Dit privatliv er vigtigt at værne om for Aircon Teknik. Vi beskytter og behandler dine persondata i overensstemmelse med EU's persondataforordning, GDPR (General Data Protection Regulation), der trådte i kraft den 25. maj 2018. 


Forordningen skal blandt andet være med til at sikre, at borgere i EU bliver endnu bedre beskyttet, således at deres personlige oplysninger ikke bliver misbrugt.


Den nye persondataforordning introducerer derfor en række nye forpligtelser i forbindelse med indsamling og behandling af personoplysninger for stort set alle virksomheder. Mange af disse forpligtelser kræver, at virksomheder indfører nye interne procedurer for løbende at sikre, at virksomhederne overholder de persondataretlige regler. Derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik
Har du modtaget e-mails, hvor vi beder dig om at opdatere dine kontaktoplysninger og give dit samtykke til, at vi også kontakte dig efter den 25. maj 2018? Så er det fordi, vi har opdateret vores privatlivspolitik i overensstemmelse med de nye regulativer i persondataforordningen.


I vores opdaterede privatlivspolitik kan du derfor blive meget klogere på, hvordan vi konkret indsamler, behandler og beskytter dine persondata.


Vi ønsker først og fremmest at minimere behandlingen af dine persondata i det omfang, det er muligt og samtidigt skabe gennemsigtighed i forhold til den data, som behandles. Privatlivspolitikken har ligeledes til formål at oplyse dig om, hvilke af dine persondata, vi behandler, hvordan denne behandling foretages, og hvilke rettigheder, du har som privatperson.


Vores privatlivspolitik omfatter også anvendelsen af vores webplatform og alle aktiviteter relateret til salg, markedsføring, indkøb, teknisk support samt opfyldelse af kontraktmæssige forpligtigelser. Privatlivspolitikken er også gældende for enkeltpersoner, der søger job hos Aircon Teknik. Dine personlige oplysninger vil som udgangspunkt ikke blive brugt til markedsføringsmæssige formål, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke hertil.


Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.


Du kan læse hele vores persondatapolitik her.