toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

Coronavirus - sådan forholder vi os

Vi har indført en række forebyggende tiltag for at kunne minimere risikoen for smittespredning og betjene vores kunder på bedst mulig vis i de kommende uger og måneder.
Skrevet den 13.03.2020, 08:00

 

En ny virkelighed har desværre sat sit præg på vores hverdag. Hos Aircon Teknik følger vi udviklingen af Coronavirus (Covid-19) tæt og tager situationen og vores samfundsansvar meget alvorligt.

I skrivende stund har vi ingen tilfælde af Covid-19 blandt vores medarbejdere, men vi har indført en række forebyggende tiltag for at kunne minimere risikoen for smittespredning og betjene vores kunder på bedst mulig vis i de kommende uger og måneder:

  • Vores medarbejdere arbejder hjemmefra i det omfang, det er muligt. Dog vil vi altid have en minimumsbemanding i salg, indkøb og lager
  • Kunder bedes henvende sig på telefon, mail eller bestille varer via vores webshop på www.airconteknik.dk
  • Ikke-kritiske eksterne møder afvikles kun via telefon eller Microsoft Teams

Det er stadig muligt at afhente varer på vores lager i Aarhus N. I dette tilfælde bedes man udvise agtpågivenhed og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende hygiejne og kontakt med andre mennesker.

Levering med Danske Fragtmænd
Tidligere på ugen meldte Danske Fragtmænd ud, at de fortsat kører på fuld drift. Derudover har Danske Fragtmænd iværksat et kriseberedskab, hvis dele af deres organisation skulle blive lagt ned af Covid-19. Derfor er der på nuværende tidspunkt ikke ændringer i distributionen af varer til og fra vores lager.

Vi tager vores ansvar alvorligt
Med disse nye tiltag er vores forventning, at vi kan undgå smittespredning og opretholde et højt serviceniveau i virksomheden. Vi deler gerne ud af vores erfaringer og er meget lydhøre over for, hvordan andre tackler udfordringerne.

Vi er enormt stolte af den måde, hele organisationen har håndteret den nye virkelighed i branchen på, og vi er klar til at gå forrest i kampen mod COVID-19 og tage vores del af ansvaret.

Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes anbefalinger, stå sammen i den svære tid og tackle udfordringerne i fællesskab.