toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

Giv dine kunder en mere effektiv køleløsning med Danfoss

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har tilføjet luftkølede aggregater fra Danfoss til vores sortiment i webshoppen. Med en køleløsning fra Danfoss kan dine kunder reducere deres årlige energiforbrug med helt op til 20 %! Læs mere herunder.
Skrevet den 17.10.2019, 08:45

 

 

Komplekse installationer koster tid og penge!
Hos Aircon Teknik er vi bevidste om, at komplekse køleinstallationer koster tid. Og penge. 

Derfor samarbejder vi med Danfoss. Med Danfoss kan vi nemlig tilbyde dig et bredt udvalg af brugervenlige, driftssikre og energieffektive luftkølede aggregater, der giver dine kunder mulighed for at reducere deres årlige energiforbrug med helt op til 20 % og spare mange penge på elregningen.

Danfoss' luftkølede aggregater egner sig særligt godt til installationer i nærbutikker, hvor køling typisk tegner sig for omkring 50 % af det samlede energiforbrug. 12.000 installerede enheder i supermarkeder, tankstationer, døgnkiosker og minimarkeder over hele verden mener vi er et stort kvalitetsstempel og en klar indikation på, at tusindvis af kunder og butikker allerede har fået øjnene op for alle fordelene.

Tilbyd dine kunder driftsikker og energibesparende køleløsning til deres butik
Vores sortiment af luftkølede aggregater fra Danfoss består af OptymaOptyma Plus EVO3 og Optyma Plus Slim Pack

Optyma Plus er en serie af højeffektive og støjsvage aggregater, der er hurtige at installere og konfigurere. Aggregaterne er endda op til 20 % mere energieffektive end tilsvarende produkter på markedet og udviklet til drift med kølemidler i overensstemmelse med kølemiddellovgivningen.

Fordele for slutbrugeren:
- Øget fødevaresikkerhed og længere produktholdbarhed
- Støjsvag drift gør enhederne særligt egnede til beboelsesområder
- Stor driftssikkerhed giver færre nedbrud og forlænger produktets levetid
- Høj effektivitet reducerer kundens samlede energiomkostninger betydeligt
- Forventet tilbagebetalingstid blot 1-2 år

Din samarbejdspartner i Danmark
Giv dine kunder et større udbytte af deres forretning ved at tilbyde dem en køleløsning fra Danfoss. Vi besidder den tekniske ekspertise og nødvendige applikationsviden til at støtte dig før, under og efter salget, så du ikke længere skal bruge din tid på tidskrævende fejlfinding. 

Vi er her for at gøre dit arbejde og din arbejdsdag lettere.

Klik her for at se vores udvalg af Danfoss aggregater.