toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

Vind en Apple iPad 32GB!

Vil du have chancen for at vinde en Apple iPad på 32GB? Så læs med herunder!
Skrevet den 01.11.2019, 08:00
 

Vind en Apple iPad 32GB WIFI
Du har nu mulighed for at vinde den nye iPad 32GB fra Apple. iPad 32GB  har en 10,2" retina-skærm, er fremstillet i et slankt og elegant design og giver dig op til 10 timers batterilevetid. Med iPad 32GB får du desuden indbygget WIFI og et 8-megapixels kamera, der giver dig skarpe billeder og HD-videooptagelse. 

Reglerne er ganske simple. For at deltage i konkurrencen skal du afgive en ordre i vores webshop. Når du har afgivet din ordre, kommer din bestillingsbekræftelse automatisk med i lodtrækningspuljen.

For at afgive en ordre i vores webshop, skal du være oprettet som webbruger. Hvis du endnu ikke er oprettet som webbruger, kan du klikke her og komme i gang med at handle i vores webshop på ingen tid.

Forøg dine vinderchancer!
Hver gang du afgiver en ordre i webshoppen, får du et lod i konkurrencen. Det betyder, at jo flere bestillinger, du afgiver - desto flere lodder får du også i lodtrækningspuljen.

Konkurrencen er gældende fra den 1. november - 31. december 2019. Vi udtrækker en vinder mandag den 6. januar 2020 og giver vinderen direkte besked. Bestillinger under 2.000 kr. vil blive pålagt fragt.

Udforsk vores sortiment herunder:
Varmepumper & Klimaanlæg
Luftkølede Aggregater
Linjekomponenter
Værktøj & Serviceudstyr
Montagetilbehør
- Rør & Fittings