toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

Ny marketingpraktikant bydes velkommen

I denne uge har vi budt velkommen til vores nye marketingpraktikant, Sabrina Bæklund Mortensen. Her kan du læse mere om, hvad Sabrina skal beskæftige sig med i sin tid hos os, og hvad hun ser mest frem til i hendes praktikforløb.
Skrevet den 20.08.2018, 13:20


Hos Aircon Teknik har vi haft rigtig gode erfaringer med praktikanter gennem de seneste 2-3 år. Hver enkelt praktikant har formået at præge vores indsatser og bidraget til virksomhedens positive udvikling. Vi sætter stor pris på at modtage kreative og idérige indspark og input ude fra, og vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til endnu en praktikant.

Sabrina Bæklund Mortensen, Marketingpraktikant
Sabrina Bæklund Mortensen er tiltrådt i en stilling som Marketingpraktikant og vil være hos os resten af 2019. Sabrina læser en kandidat på Aarhus Universitet i Marketing og har netop taget hul på uddannelsens sidste år.

Sabrina vil i denne periode assistere resten af vores marketingafdeling og skal blandt andet være med til at videreudvikle vores nye webshop. Derudover får Sabrina det overordnede ansvar for at optimere Aircon Tekniks tilstedeværelse på de sociale medier og holde kunder, samarbejdspartnere og øvrige interessenter opdateret om udviklingen i kølebranchen og nye tiltag i vores virksomhed.

Om praktikforløbet udtaler Sabrina: 

”Jeg er overbevist om, at min tid her hos Aircon Teknik bliver meget lærerig. Jeg har set frem til at kunne bruge nogle af alle de værktøjer, som jeg har tillært mig i min studietid. Jeg glæder mig til at blive mødt af nogle rare kollegaer hver dag og blive en integreret del af teamet.

Det bliver spændende at få et indblik i den danske kølebranche, som på nuværende tidspunkt er lidt fremmed for mig. Jeg elsker dog at kaste mig ud i nye ting, og jeg ser enhver udfordring som en mulighed for at udvikle og forbedre mig og mine kompetencer. Det er jeg sikker på, at Aircon Teknik kan tilbyde mig, og derfor har jeg set meget frem til at starte mit praktikforløb her.”