toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

To nye kollegaer bydes velkommen

Aircon Teknik har i 2020 budt velkommen til to nye medarbejdere, Morten Juhl Jensen og Kathrine Lindberg.
Skrevet den 11.08.2020, 12:00

 

I foråret 2020 bød vi velkommen til Morten Juhl Jensen, der er blevet ansat som logistikmedarbejder hos Aircon Teknik. De fleste af jer har allerede haft mulighed for at hilse på Morten, som tidligere har været ansat hos Lemvigh Müller, hvor han også har beskæftiget sig med varemodtagelse, pluk og pak, forsendelse samt servicering af kunder.

På trods af COVID-19 og nedlukningen af Danmark, har Morten været rigtig glad for sin første tid hos Aircon Teknik. Han er blevet taget godt i mod af sine nye kollegaer og føler sig allerede som en del af ”teamet”.

Foruden Morten har vi i uge 32 budt velkommen til vores nye marketingspraktikant, Kathrine Lindberg, som vil være ansat hos os indtil udgangen af 2020. Kathrine har tidligere gennemført en uddannelse som markedsføringsøkonom, og er nu i gang med at videreuddanne sig inden for Digital Konceptudvikling på Erhvervsakademi Aarhus.

Kathrine kommer til at beskæftige sig med en bred vifte af arbejdsopgaver - lige fra opdatering af sociale medier, udsendelse af nyhedsbreve, vedligeholdelse og optimering af vores hjemmeside og webshop til udarbejdelse af grafisk materiale.

Kathrines forventninger til praktikforløbet:
”Jeg forventer, at jeg får et lærerigt praktikforløb hos Aircon Teknik, hvor jeg kommer til at udvikle mig både fagligt og personligt. Ligeledes ser jeg frem til en hverdag, hvor jeg skal kaste mig ud i nye udfordringer, og hvor jeg kan bidrage med min erfaring fra min uddannelse. Jeg ser også frem til at få en større indsigt i den danske kølebranche og blive en fast bestanddel af hverdagen på kontoret”.

Stort velkommen til Morten og Kathrine!