toolsMenuPhone Tlf: +45 86 34 51 11
toolsMenuEmailIcon salg@airconteknik.dk

Vores værdigrundlag

Aircon Teknik har siden virksomhedens grundlæggelse i 2016 været en Danmarks førende leverandører til kølebranchen. Vores ambition er at blive betragtet og anerkendt som en engageret, innovativ og professionel samarbejdspartner, der med vores indgående branchekendskab og store køletekniske ekspertise skaber værdi for vores kunder hver eneste dag.

Vi er dybt afhængige af vores forretningsforbindelser, og for at have et fælles udgangspunkt for, hvordan vi behandler hinanden og vores omverden, har vi udarbejdet et værdigrundlag, som alle medarbejdere i Aircon Teknik efterlever hver eneste dag.

Vores værdigrundlag er fast forankret i virksomhedens DNA og afspejler den måde, vi ønsker at drive forretning på. Vores værdier danner både grundlag for de interne arbejdsgange i virksomheden og i den eksterne kommunikation med kunder, leverandører, samarbejdspartnere og øvrige interessenter:

  • Vi er engagerede og tager ejerskab for vores arbejdsopgaver
  • Vi har respekt for hinanden, vores kunder og øvrige interessenter
  • Vi er en troværdig, professionel og værdiskabende samarbejdspartner
  • Vi er omstillingsparate, udviklingsorienterede og forandringsvillige
  • Vi værner om miljøet og driver forretning på en ansvarlig måde

I Aircon Teknik er alle medarbejdere enige om, at stilstand er lig med tilbagegang. Vi er er team, der kun kan skabe fremgang og vedvarig succes, hvis vi trækker i samme retning. Derfor er det vigtigt også at have nogle rammer for, hvordan vi sammen opnår de abmitiøse mål, vi løbende opstiller.

Mission
Aircon Teknik er en engageret, kvalitetsbevidst og professionel leverandør af klimaanlæg og varmepumper, kølekomponenter og ventilationsprodukter. Vi tilbyder innovative og miljøvenlige produkter fra førende danske og udenlandske producenter, der imødekommer efterspørgslen på markedet og er med til at øge vores kunders konkurrenceevne. Vi tilbyder skræddersyede produktløsninger og professionel rådgivning, der altid modsvarer vores kunders behov og budget.

Vision
Aircon Teknik har en klar ambition om at være kølebranchens foretrukne samarbejdspartner. Uanset om du handler i vores webbutik eller kontakter os på anden vis for at søge råd og vejledning om et produkt eller projekt, skal serviceniveauet altid være helt i top på tværs af alle vores salgskanaler.

Vi ønsker at indgå i en tæt dialog med vores kunder for at kunne levere skræddersyede løsninger, der er med til skabe værdi for deres forretning. Vi betragter vores kunder som livsnerven i vores forretning, og derfor vil vi gøre alle kunder til ambassadører for vores virksomhed ved at levere gode og værdiskabende kundeoplevelser, som er med til at sikre vores fremtidige berettigelse og eksistensgrundlag.

For at kunne generere vækst i de kommende år ønsker vi desuden at tiltrække de bedste medarbejdere med stor teknisk viden og erfaring, der kan indgå i en professionel dialog med vores kunder og har både viljen og evnen til at gøre en reel forskel for vores forretning.